Welcome

JVC dlanz800 en dlanz900 demodagen 15-16-17-18 juni 2024 Destelbergen Belgium

De magische JVC laserbeamers nz800 en nz900 zijn nu verkrijgbaar bij dé thuisbioscoopspecialist: DOVEL in Destelbergen. Sinds 1996 bekend om onze expertise en passie voor de perfecte thuisbioscoopervaring. Bij DOVEL vind je niet alleen de nieuwste technologieën, maar ook persoonlijk advies en service op maat.

We nodigen u graag uit om tijdens onze opendeurdagen langs te komen en zelf te ervaren wat de JVC DLA-NZ800 en DLA-NZ900 te bieden hebben. Stap binnen in onze showroom, laat je onderdompelen in de magie van de cinema en ontdek waarom deze beamer de beste keuze is voor jouw thuisbioscoop.

De JVC DLA-NZ800 en DLA-NZ900 laserbeamer – niet zomaar een beamer, maar een ticket naar een magische wereld. Kom naar DOVEL in Destelbergen en beleef het zelf.

Hoe groter het beeld, hoe magischer de ervaring. Dankzij de HDR technologie en de Filmmakers modus, komen kleuren tot leven op een manier die je versteld doet staan. Elk detail, elk schaduwspel en elke lichtstraal wordt met fenomenaal contrast en helderheid weergegeven. Het is alsof je midden in de actie zit, omringd door de magie van cinema.

 

link naar de jvc dlanz900

link naar de jvc dlanz800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !