TEL 09 355 80 14 | GSM 0477 840 893

Welcome

Disclaimer:

 

"Alle handelsmerken, dienstmerken, logo’s, slogans, domeinnamen en merknamen (gezamelijk “Merken”) zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Alle Merken die in het internetaanbod worden genoemd en eventueel door derden worden beschermd, vallen onbeperkt onder de bepalingen van het bijbehorende geldende handelsmerkrecht en de eigendomsrechten van de daarbij geregistreerde eigenaar. Kurt Van De Velde Company heeft geen enkele interesse tot eigendom van Merken, andere dan de zijne."

 

Foto’s en afbeeldingen gebruikt op de website www.dovel.be (eigendom van KVDV company - damstraat 52/0001 - 9070 Destelbergen) kunnen afwijken van het originele. De afbeeldingen en foto’s zijn dus niet bindend.  

 

Teksten, foto's, illustraties en gegevens  mogen niet gekopieerd, nog aangepast en/of onder geen enkele vorm of gedaante gepubliceerd of gebruikt worden, zonder voorafgaand en uitdrukkelijk akkoord van KVDV company

 

De prijzen op de website zijn richtprijzen. De prijzen zijn onder voorbehoud, uitputting voorraad en eventuele drukfouten. De prijzen zijn inclusief btw en inclusief recupel

 

We zijn geen online shop, en verkopen niet op afstand. Alle bestellingen geplaatst via email : info@dovel.be, info@kvdvcompany.be, of telefonisch op 09 3558014 - 0477 840 893, zijn af te halen op ons bureel te 9070 destelbergen - damstraat 52/0001 - Belgium.

In onderlinge afspraak, leveren we wel aan huis , hetzij met eigen transport, externe transport.

No products in this category!

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen.

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde ! 

 

 

Copyright © 2016 KVDV Company | Disclaimer - Alle rechten voorbehouden | Site by www.dovel.be