Welcome

 

 

Auro3D immersive sound en AuroMatic

 

Dit is Belgisch !  Dit geluidsformaat is ontwikkeld (anno 2005) door de heer Wilfried Van Baelen. Oa gekend van de Galaxy studio's in Mol (belgische kempen)

It brings back the sound of music so tender. Geluidsbeleving in 3D. Maar het is meer dan dat.

 

Het brengt muziek en film terug tot de essentie, tot zijn oorsprong, toen de componist-schrijver, voor het eerst zijn inkt liet vloeien op een bladje papier.

Het brengt een herinnering tot leven, en het voelt zo puur en herboren, waardoor het zelfs niet meer als een herinnering aanvoelt. Tastbaar, dat is juiste woord.

Again and again and again, Ja , keer op keer dat liedje willen terug en terug en nog eens horen, voelen, beleven. U bevindt zich op een plek, waar u geen afscheid meer van wil nemen.

 

Door toevoeging van 4 luidsprekers boven de andere luidsprekers front links, front rechts, rear links, rear rechts en dit onder een hoek van 30° , is het een feit dat dit de meest realistische en natuurlijke geluidsweergave aanbiedt aan de luisteraar.

Niet zoals bij dolby atmos , hoeven de extra luidsprekers in de plafond te worden geplaatst dus, maar kan dit aan de muur. Eventueel de VOG (voice of God), die wordt aan de plafond voorzien, in zone boven de luisterpositie. Met de nieuwste AV receiver

Met av receiver Denon (avcx8500,  13.2 channel ) is het nu ook mogelijk een hoogte speaker (high channel center) aan toe te voegen. 

 

 

 

 

immersive sound zoveel intenser dan stereo
immersive sound
immersive sound made in belguim

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !