Welcome

 

 

Luidsprekers aan scherpe prijzen. Te Destelbergen vindt u Artsound, Earthquake, Elipson, Focal, Gallo Acoustics, Kef, Klipsch, Miller & Kreisel, M&K, MTC (huismerk, made in destelbergen), Totem Acoustic, Velddyne

Ons bedrijf DOVEL te Destelbergen (10km van Gent) heeft meer dan 25 jaar ervaring in de audiowereld en we zijn gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige geluidsoplossingen aan onze klanten.

We bieden de beste aankoopprijzen voor alle mogelijke apparatuur hifi en homecinema. Maak een afspraak te destelbergen, en we stellen u de beste hifi of thuisbioscoop set samen.

Bij ons vind je een breed scala aan luidsprekers van gerenommeerde merken zoals Artsound, Earthquake, Elipson, Focal, Gallo Acoustics, Kef, Klipsch, MTC (huismerk, made in destelbergen) Loudspeakers, Polk audio, SpeakerCraft, TDG audio. Deze merken staan bekend om hun compromisloze geluidskwaliteit en innovatieve technologieën.

Of je nu op zoek bent naar een meeslepende geluidsbeleving voor je hifi-systeem of een thuisbioscoop wilt creëren met ondersteuning voor Dolby Atmos en Auro-3D, wij hebben de perfecte luidsprekers voor jou. Ons assortiment omvat luidsprekers die speciaal zijn ontworpen om je onder te dompelen in een indrukwekkende geluidservaring, waarbij je elk detail hoort en voelt.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste luidsprekers een persoonlijke en belangrijke beslissing is. Daarom staan we klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de luidsprekers die het beste bij jouw behoeften en voorkeuren passen. We streven ernaar om de best mogelijke luisterervaring te bieden, zodat je volop kunt genieten van je muziek, films en games.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige luidsprekers met een meeslepend geluid, ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken en zelf te ervaren wat onze luidsprekers te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van de perfecte geluidsinstallatie voor jouw hifi of homecinema.

 

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !