Welcome

 

DOLBY DIGITAL

 

Een begrip , woord, betekenis, dat zelfs niet kenners, wel iets zegt. Het meest populaire surroundformaat voor films in de cinema en thuisbioscoop, sinds vele jaren.

De laatste 2 jaren vervangen door dolby atmos - dts-x en auro3d

 

 

Eerst was er dolby prologic, en dan in 1997 ,dolby digital /AC3, wat een enorme stap vooruit was. Bijna revolutionair, om dat woord te mogen gebruiken. Dialoog werd beter, via een center luidspreker, en de dynamiek over 5.1 kanalen was intenser, en surroundervaring was zeer aangenaam.

 

De industrie ging er voluit voor, want op iedere DVD speler en AV receiver kleefde het logo DOLBY DIGITAL, en werd een vast waarde.

Zelfs nu nog anno 2016/2017, kan je via een telenet of belgacom digibox of apple tv, dit formaat instellen. Het huren van een film via telenet of apple tv, is ook nog steeds dolby digital 5.1

 

DTS is er ook nog aan toegevoegd, maar dit formaat is enkel via DVD speler of bluray speler te beluisteren.  Er kwamen dan nog vele afgeleide surroundformaten bij, maar meeste mensen hadden daar weinig boodschap aan.

Dolby Digital EX and THX Surround EX, Dolby Pro-logic IIx, Dolby Pro-logic IIz, Dts es, DTS Neo:6, enz

 

De laatste jaren sinds 2012, zijn er nog formaten bijgekomen zoals DOLBY TRUE HD en DTS HD MASTER.

Het jaar 2014 / 2015 was de overstap naar een nog betere geluidservaring met oa DOLBY ATMOS en DTS-X, en onze eigen belgisch AURO-3D immersive sound.

 

Auro-3D is en mogen we ook revolutionair noemen.  Ook een 2 kanaals stereo, krijgt een opwaardering met AUROMATIC naar 9.2 kanalen. Dolby digital 5.1 , DTS , kan men opwaarderen naar Auro.

Het beste van het beste is native Auro-3D

 

Kom proeven en beleef dit in onze demo.

 

 

 

Bent u toe aan een homecinema met 5 luidsprekers, 7 luidsprekers, of 11 luidsprekers en 2 baskasten, we maken alles op maat en uw wens. Met ons maatwerk van luidsprekers, kan u kiezen tussen een bookshelf speaker op maat, een flatpanel luidspreker op maat, een inbouw luidspreker op maat. Met MTC revolution krijgt u high end kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Bij commerciele merken die bekend zijn, en verdeeld worden door de industrie via import en dealers, is de prijs factor 3. 

We nodigen u uit voor een demo, en u zal totaal anders gaan denken wat een goede hifi of homecinema luidspreker moet kosten.

 

Weetje : Als we werken met inbouw luidsprekers, kunnen we de grill zelfs beperken tot een 16 tot 18cm diameter.

 

 

We staan altijd klaar voor advies. U mag ons bellen, of mailen. Graag nodigen we u uit voor een gesprek op ons bureel, en kan u ook een kijkje nemen in onze showrooms.

Tel 09/355 80 14 of gsm 0477/840 893  email : info@dovel.be

 

 

 

 

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !