Welcome

 

 

Welke luidsprekers kies je bij de bouw en setup van de thuisbioscoop?

 

Auro 3D/Auromatic, Dolby atmos, Dts-x zijn de nieuwste surroundformaten anno 2017/2018

We adviseren drivers die een zeer natuurlijke reproductie geven van de content. Cinema geluid is totaal een andere beleving dan stereo geluid. Het geluid komt uit meerdere hoeken, met meerdere rotaties en gradaties. 9 of 11 kanaals met hoogte en laagte kanalen, aangevuld door 1 of meerdere subwoofers.

Wenst u dat de speakers minimaal ruimte in beslag nemen , dan is de optie een inwall speaker te plaatsen, wat ook vaak in de akoestiek kan worden weggewerkt. 

Met onze MTC inwall speakers, maken we indien de diepte van de wand het toelaat, eerst een inbouwkit. Zo kunnen we de eigenlijke klankkast, die in de inbouwkit past volledige distantiëren van de rest. Dat is de meeste optimale opstelling, om zo min mogelijk of geen storende resonanties te gaan veroorzaken. Die eigenlijke klankkast is dan in principe een bookshelf, of flatpanel luidspreker, maar dan ontworpen om in te bouwen.

 

 

 

Het probleem meteen in de kiem smoren !

 

We horen potentiele klanten wel eens vertellen over het gebruik of inschakelen van geavanceerde mixed-fase ruimte- en luidsprekercorrectie technologie.

We gaan daar eerst niet teveel over nadenken. We gaan voordenken !  Voor we zulke noodlijnen zoals DIRAC (luidsprekercorrectie technologie) moeten aanspreken, bekijken we eerst alles vanaf een wit blad.

Meest optimale positie in de luisterruimte van de klankkasten of inwall speakers instellen, en ook rekening houdende met het esthetisch aspect uiteraard.

Akoestische eigenschappen van de kamer ontleden, en indien nodig bijschaven met minimale kosten.

Een optimale driver (klankkast) voorstellen die de ruimte aankan, en die een zeer natuurlijke reproductie weergeeft van de content, en in combinatie met een AV receiver en/of bijkomende eindversterkers, een perfect huwelijk vormt. Deze 2, moeten bekeken worden als 1 geheel !

Fijntuning is noodzakelijk, maar moet niet tot in het absurde.  De energievoorziening als het kan op een apart circuit, en /of prise power blok.  Een goede luidsprekerkabel voorzien, waarbij verliezen tot een minimum worden herleid.. Propere nette verbindingen maken. Hdmi en ethernet connecties en kabels voorzien die maximale bandbreedte aankunnen . Perfect en snel internet.

 

Met de aangeboden AV apparatuur  (av receiver), de setup doorlopen, instellen volgens de normen, en luisteren naar het resultaat. In 95 procent van alle setup’s zal men een zeer goede scoren halen. Voordenken is dan de boodschap zoals in het begin van ons verhaal.  Dus hoe minder je de trukendoos moet inschakelen des te beter, voor het meest optimale resultaat, voor de meest natuurlijke geluidsweergave.

 

 

 

Als u graag eens een demo wil genieten, maak dan een afspraak. Dan kan u meteen aanvoelen hoe natuurlijk geluid moet zijn.

 

 

 

€ bookself luidspreker
boekenplank luidspreker High End

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !