TEL 09 355 80 14 | GSM 0477 840 893

Welcome

 

YOUR MOVIE COLLECTION DESERVES THE BEST

Het is niet elke dag dat er een nieuw merk komt in de thuisbioscoopsegment - met name een aanbod als zijn debuut met twee premium 4K Blu-ray-spelers, en die ook SACD afspelen. Maar dat is precies wat het jonge merk Reavon - eigendom van het Parijse consumentenelektronicabedrijf Groupe Archisoft - doet met zijn nieuwe UBR-X100 en UBR-X200.
 
Beide modellen worden omschreven als "universele schijfspelers" en zijn ontworpen als high-end UHD Blu-ray-, Blu-ray-, 3D Blu-ray-, dvd-, sacd- en cd-spinners voor de video- en audiofiel.
 
De spelers ondersteunen ook Dolby Atmos en DTS: X evenals HDR10 en Dolby Vision .Beide modellen hebben ook twee HDMI-uitgangen: een voor video en een voor audio.
 
Wat is het verschil tussen de twee? Een snelle blik op de achterkant laat het zien. De UBR-X200 beschikt over analoge audio-uitgangen, een RS-232C-aansluiting (voor aangepaste AV-integratie) plus andere geavanceerde audiomogelijkheden.  Burr-Brown PCM1690 DAC's zijn voorzien, om audiofiel geluid te leveren.
€ 799
4K native UHD player bluray
€ 1699
4K native UHD player bluray met SACD

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde ! 

 

 

Copyright © 2016 KVDV Company | Disclaimer - Alle rechten voorbehouden | Site by www.dovel.be