TEL 09 355 80 14 | GSM 0477 840 893

Welcome

 

Hoe omschrijven we de performance van MTC klankkasten

Formaat en afwerking is persoonlijk, en dat bieden we aan op maat, maar eens u in aanraking komt met een gevoel van aanwezigheid, dat elk detail tastbaar wordt en betekenis krijgt, en dat u als het ware alles aanraken wat voor u en naast u staat. , dan zal u merken wat voor onzin er wordt geschreven op internet en vakbladen, hoe een goede luidspreker moet klinken.

Een goede weergave is dat u verlangt naar meer, niet wil stoppen met luisteren, keer op keer vanuit u sofa wil opstaan om mee te dansen, te genieten, en u zich in een wolk bevindt waar u zich rustig en vertrouwt in voelt.

Puur, zuiver, in alle rust en eenvoud muziek beluisteren, zoals de componist het bedoelde.

 

Kijk hier naar ons aanbod van bookshelf, inbouw en flatpanel luidsprekers

 

De zoektocht

Iedereen die op zoek is naar een luidspreker - klankkast,  stelt toch min of meer een budget voorop, laat zich informeren via vrienden, internet, sociale media, en tijdschriften. Menig bekende luidspreker-merken staan als eerste in de rij, om u hun mooiste verhaal te laten lezen en u te verleiden met mooie plaatjes.

Daar is op zich niets mis mee, maar wellicht bent u na het lezen van het 53 ste epische en meest fantastische verhaal wel even de weg kwijt. Merken die u super veel beloven voor super weinig geld, weet u ook wel, dat dit een utopie is. Wat ook een utopie is, dat wanneer u super veel betaald, u de allerbeste luidspreker in huis haalt. De waarheid ligt in het midden zegt me weleens. 

 

 

Het midden en de waarheid aanbieden. Dat is mijn doelstelling

Een tijdloos ontwerp aanbieden. Een kwaliteit dat geen enkel gehoor zal ontgaan. Een correcte en faire prijs die enkel haalbaar is met directe verkoop zonder eerst 4 tussenstations te moeten passeren. 

 

 

Maatwerk naar uw wens

Klankkasten op maat. Na de vele vragen voor bepaalde modellen, hebben we onderstaande selectie gemaakt.

Compacte bookshelf, flatpanel, soundbar en compacte inwall speaker. Elke type klankkast speelt met de allerhoogste kwaliteit. De performance is keer op keer meeslepend.

Later dit jaar komt er nog een high end floorstand en extra large flatpanel.

 

 

Betaalbaar - u koopt direct van de bron - faire trade

Topkwaliteit, betaalbaar, 100 % beroepsernst , is de rode draad in ons verhaal. 

We bieden high end luidsprekers aan vanaf 1250 eu /paar. Dat kan enkel als u aankoopt direct bij de bron.

 

 

Passie en vakwerk

Keer op keer beleven we plezier aan het maatwerk. Je weet dat je een product maakt , dat fair en uniek is, en de klant er gelukkig mee wordt.

Dat geeft een enorme boost.  De luisteraar telkens bij een demo zien denken, en even een mimiek in het aangezicht zien van " hoe kan dat ? "

Men mag de term vakwerk (voorzichtig en nederig) in de mond nemen, als je luisteraars keer of keer ziet opfleuren, en je een compliment geven.

Klankmatig moet het in orde zijn, en meer dan in orde, gewoon top. Want marketing(merken) kan mensen zo blind maken, dat het moeilijk is, dat marketing gordijn voor de ogen en oren, weg te halen.

Moelijk is het niet, want luister 5 seconden naar MTC luidsprekers, en u hoort en ziet het verschil.

 

Kijk hier naar ons aanbod van bookshelf, inbouw en flatpanel luidsprekers

 

 

No products in this category!

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde ! 

 

 

Copyright © 2016 KVDV Company | Disclaimer - Alle rechten voorbehouden | Site by www.dovel.be