Welcome

 
Zappiti Video is een geweldige entertainmenthub voor Zappiti Media Players, met een indrukwekkende gebruikersinterface met filmomslagen. Zappiti scant uw video-inhoud (films en tv-shows) op een lokale schijf die is aangesloten op uw Zappiti-speler, of op een NAS via het lokale netwerk. Zappiti verzamelt de albumhoes en verschillende informatie zoals casting, regisseur, releasedatum, beoordeling, enz.
Leun achterover in uw thuisbioscoopstoel met uw vrienden of familie. Kies eenvoudig uw film. Kies eenvoudig uw film. Blader door een genre. Sorteer films op beoordeling, duur of releasedatum. Lees een samenvatting. Bekijk de trailer. Druk vervolgens op PLAY om van uw film te genieten. Kijk na de aftiteling uiteindelijk naar de extra's of wacht op de automatische lancering van de volgende aflevering van je favoriete tv-programma.
 
Uw videobibliotheek kan ook worden beheerd via uw computer, Mac of pc, en zelfs vanaf uw tablet of smartphone (iOS en Android).
€ 799
mediaplayer - Dolby Vision en HDR10+
€ 1299
mediaplayer - Dolby Vision en HDR10+
€ 2699
mediaplayer - Dolby Vision en HDR10+

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !