Welcome

 

MULTIROOM ARTSOUND, SONOS, HEOS de merken die MUZIEK IN HUIS EN TUIN laten horen. Bij Dovel te destelbergen kan u aankopen aan scherpe prijzen. Ook demo op afspraak.

 

Multiroom muziek. Muziek in meerdere ruimtes, ieder zijn type muziek, ieder zijn muziekbibliotheek, ieder zijn favoriete radiostations. 

Een makkelijk te bedienen applicatie is een vereiste ! Plug en play wordt er ook wel eens gezegd. In theorie, maar in de praktijk is het niet zo van zelfsprekend. Wat voor de één zo is, is niet voor een ander.

 

We hebben reeds 20 jaar de nodige kennis, om netwerk, bekabeling, configuratie van multiroom en audiosystemen tot een goed einde te brengen. Aankoop en installatie onder één dak. De service is vanzelfsprekend.

 

Een multiroom audio systeem, en het meest eenvoudige, is een all in one systeem. Een kleine tot middelgrote draadloze luidspreker (klankkast), met ingebouwde versterker, en voorzien van internet utp(RJ45) aansluiting. Prijs vanaf 199 eu tot 699 eu per luidspreker. (vermogen van 50 tot 100W max)   Handig in gebruik, en makkelijk te plaatsen. 

Ons hoofdmerk is Denon Home , en dat is een draadloos muziek system dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app

 

Graag meer power, meer finesse en klankkwaliteit uit een multiroom systeem halen, dan bieden we multiroom versterkers, en voorversterkers (pre-amp) aan. Kan men aansluiten op losse luidsprekers en/of inbouw luidsprekers van een nieuw of bestaande klank installatie.

 

Artsound, Denon Home, Sonos, bieden daarvoor de oplossing, en zijn waar voor hun geld (merken)

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !