TEL 09 355 80 14 | GSM 0477 840 893

Welcome

Disclaimer:

 

"Alle handelsmerken, dienstmerken, logo’s, slogans, domeinnamen en merknamen (gezamelijk “Merken”) zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Alle Merken die in het internetaanbod worden genoemd en eventueel door derden worden beschermd, vallen onbeperkt onder de bepalingen van het bijbehorende geldende handelsmerkrecht en de eigendomsrechten van de daarbij geregistreerde eigenaar. Kurt Van De Velde Company heeft geen enkele interesse tot eigendom van Merken, andere dan de zijne."

 

Foto’s en afbeeldingen gebruikt op de website www.dovel.be (eigendom van KVDV company - damstraat 52/0001 - 9070 Destelbergen) kunnen afwijken van het originele. De afbeeldingen en foto’s zijn dus niet bindend.  

 

Teksten, foto's, illustraties en gegevens  mogen niet gekopieerd, nog aangepast en/of onder geen enkele vorm of gedaante gepubliceerd of gebruikt worden, zonder voorafgaand en uitdrukkelijk akkoord van KVDV company (kurt Van de Velde)

 

De prijzen op de website zijn richtprijzen. De prijzen zijn onder voorbehoud, uitputting voorraad en eventuele drukfouten. De prijzen zijn inclusief btw en inclusief recupel

 

We zijn GEEN online shop, en verkopen NIET op afstand. Verkochte goederen worden niet teruggenomen, of omgeruild. Alle bestellingen geplaatst via email : info@dovel.be, of telefonisch op 09 3558014 - 0477 840 893, zijn AF TE HALEN op ons bureel te 9070 destelbergen - damstraat 52/0001 - Belgium.

In onderlinge afspraak, leveren we wel aan huis , hetzij met eigen transport, externe transport, en op kosten van de koper (klant)

 

 

GDPR - Nieuwe privacy wetgeving

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese wet op de privacy van start, om uw persoonlijke gegevens beter te beschermen (GDPR) 

 

PRIVACYVERKLARING

KVDV company bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt hetzij via email of geschreven bestelbon bij ons ter plaatse op kantoor (naam en adres, contactgegevens als je deze doorgaf). Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligd bestand.

 

De gegevens worden gebruikt voor leveringen, planning, afspraak met u als klant,  het bezorgen van uitnodigingen van andere activiteiten, opmaak administratieve documenten , zoals factuur, bestelbon

Het is belangrijk dat u weet dat we uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming met partners of derden zullen delen.

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen + maatwerk

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde !